Välkommen till bloggen!

Ni ska känna er väldigt varmt välkomna in i min gemenskap här på Apageskolan! Det här är en blogg som kommer att fokusera på det privata skolalternativet, eftersom att kritiken mot den formen av etablissemang har varit massiv, och ofta fått stå oemotsagt. Det är viktigt att vi som verkar inom det privata skolväsendet också får höras, och framför allt visa att vi inte är skurkarna i dramat. Vi vill inte barn ont och vi ställer oss heller inte bakom de sätt som vissa andra skolor väljer att bedriva sin verksamhet. Vi tror på att det går att få världens bästa skola, med vinst i både kunskap och ekonomi, genom det privata.

Bloggen kommer till stora delar handla om just detta, att ge en annan bild av hur en privatskola ser ut. Den kommer till viss del också handla om mig som står bakom bloggen. Anledningen till det är att det är en i grund och botten privat blogg, men också för att kunna ge er läsare en bild av vem jag är som förespråkar det privata alternativet. Jag vill visa att jag inte är någon rik människa som har en skev bild av verkligheten. Jag är precis som ni, som jobbar 8-17 och bryr mig mest om mina barns välgång.